Czy spleśniały Whopper od Burger King to dobry przekaz?

Jesteśmy Ciekawi Waszej opinii – czy zaprezentowana przez Burger Kinga kampania ukazująca pleśniejącego Whoppera to interesujący przekaz ? Od strony marketingowej kampania okazała się sukcesem – tego odmówić jej nie można. Foto... Read more »

20 sposobów na przyciągnięcie gości do Twojej restauracji

Tak jak obiecaliśmy prezentujemy listę 20 tematów – sprawdzonych w działaniu, konkretnych porad, które są kluczowe w zabieganiu o klienta (nie tylko) sezonowego. Podsumujmy zatem o co należy zadbać, aby trafić „na... Read more »

Maj 2019: Kalendarz marketingowca w branży HoReCa

Podobnie jak „Kalendarz travel managera” od travelmarketing.pl, także i nasz „Kalendarz marketingowca w branży HoReCa” pojawia się ze sporym opóźnieniem. Święta, Majówka (z moim urodzinami) sprawiły, że zarówno sprawy zawodowe jak i... Read more »

Wakacje ze smakiem – turystyka kulinarna w 2019 roku

Nie da się ukryć faktu, że dużą część wśród gości restauracji w dużych miastach stanowią turyści. Lokale takie jak restauracje, puby czy kawiarnie o atrakcyjnym położeniu nie mogą narzekać na brak zainteresowania... Read more »

Marzec 2019: Kalendarz marketingowca w branży HoReCa

Za moment zaczynamy nowy miesiąc. Więc tak jak obiecaliśmy, tym razem dawka marcowych inspiracji do promocji z okazji nietypowych dni w kalendarzu pojawia się u nas z małym wyprzedzeniem. 01.03.2019 (piątek) –... Read more »

Luty 2019: Marketingowe okazje do aktywowania gości w gastronomi

Mimo, że 7 dni lutego już za nami to my ruszamy z cyklem nowych artykułów z serii „Marketingowe okazje do aktywowania gości w gastronomii”. Zapraszamy także do naszego kalendarza wydarzeń dla branży... Read more »